Skip to main content

Vi har nye nettsider, - har du en tilbakemelding til oss? ☀️ 

Hvem er vi?

Vi ønsker å lette overgangen fra full jobb til pensjonist, ved å kunne tilby meningsfylt arbeid til arbeidsglade unge pensjonister. Vil du bli med på laget? 

Jan Erik Jebsen

Seniorene AS ble startet av Jan Erik Jebsen. Han har tidligere erfaring som banksjef fra DNB og har etablert eiendomsselskap for utleie av hybler til studenter.

Han arbeider i dag som daglig leder i Seniorene. 

 

Design uten navn (44)

Gudrun Jebsen

Gudrun Jebsen har lang erfaring fra konsulent- og rekrutteringsbransjen. Hun har vært norges sjef i Elan IT ReSource, og startet Eminent People i 2011.

I dag arbeider hun blant annet med forretningsutvikling og markedsføring i Seniorene. 

Lurer du på noe?

Hvem er Seniorene?

Seniorene AS er et ideelt selskap, som ble startet i 2016. Å være ett ideelt selskap betyr at vi som eiere ikke kan ta ut overskudd, eventuelt overskudd skal gå til veldedig formål og til å bygge selskapet. For å se hvilke formål vi har støttet se lenger nede på siden. I mars 2020 skiftet vi navn fra Senior AS til Seniorene AS.

Hva ønsker vi?

Vi ønsker å lette overgangen fra full jobb til pensjonist, ved å kunne tilby meningsfylt arbeid til arbeidsglade unge pensjonister. Det er viktig for alle å bidra i samfunnet, også for den som er pensjonist.

Hva er målet?

Det er mange oppgaver som er for små for håndverksbedrifter, men likevel viktig å få utført. Målet er å gjøre det trygt og lett å få utført småjobber.

Presentasjon av Seniorene

For mer utfyllende informasjon, last ned vår presentasjon:

Presentasjon av Seniorene 

Vårt bidrag til veldedige formål

Overskudd i selskapet deler vi ut til gode frivillige organisasjoner. 

Vårt samfunnsansvar

Vi ønsker å bidra til å nå FN’s mål for bærekraftig utvikling mot 2030. Vi skal gjøre vårt for å ta vare på miljøet og menneskene rundt oss.