Skip to main content

Vi har nye nettsider, - har du en tilbakemelding til oss? ☀️ 

Våren er en tid fylt med håp, forventning og en følelse av fornyelse. Ingenting beskriver denne sesongen bedre enn det å ta fatt på hagearbeidet. For mange er det å arbeide i hagen ikke bare en plikt, men en glede - en mulighet til å komme nærmere naturen, dyrke noe vakkert og være i fysisk aktivitet.

Når våren kommer, vekkes hagen til liv. Mange av oss gleder oss å grave fingrene ned i jorden og begynne å så frø, plante blomster og trimme busker. Det er en hektisk tid og mye som skjer både i hagen og i livet ellers. Det er høysesong for familieaktiviteter som konfirmasjoner, bryllup og diverse sommeravslutninger.

Det er ofte en lang liste med oppgaver som må gjøres. Fra å rake løv og fjerne ugress til å klargjøre jorden og plante nye vekster, det er alltid noe som må tas tak i. Her kommer Seniorene inn i bildet – vi hjelpe med det du ikke selv får tid til.

For mange eldre er hagearbeid ikke bare en hobby, men en lidenskap som har fulgt dem gjennom årene. Det kan oppleves som trist når man ikke lenger klarer å holde hagen slik den en gang var. Vi i Seniorene kan hjelpe med å bringe hagen tilbake til tidligere glansdager. Vi kan bidra med tid og energi og hjelpe til med oppgaver som kanskje er for krevende for andre. I tillegg har vi mulighet til å slå av en liten prat.

Denne tiden er også høysesong for dugnader. Dugnader er en viktig for å opprettholde fellesområder og hager, men det kan noen ganger være vanskelig å få nok frivillige til å delta. Her kommer de arbeidsglade seniorer inn i bildet. Med sin entusiasme og vilje til å bidra kan de bidra til å sikre at fellesområder og hager forblir velstelte og vakre gjennom hele våren og sommeren.

Hagearbeid en flott måte å holde seg aktiv og engasjert. Å være ute i frisk luft, jobbe med jorden og se resultatene av ens eget arbeid kan være utrolig givende og tilfredsstillende. Og det å jobbe sammen med andre, enten det er naboer eller andre seniorer, gir økt arbeidsglede.

vårarbeid