Skip to main content

Vi har nye nettsider, - har du en tilbakemelding til oss? ☀️ 

Jeg blir stadig imponert over våre fantastiske handy seniorer! Disse flinke folkene som velger å jobbe selv etter at de har nådd pensjonsalderen. Men hvem er disse seniorene, og hva får dem til å fortsette å jobbe?

Hos oss finner du seniorer som har en lidenskap for å holde seg aktive og produktive. De tar på seg småjobber som ofte faller mellom stolene – for store for frivillige, men for små for de vanlige bedriftene. Våre seniorer bidrar med alt fra enklere reparasjoner, vedlikeholdsoppgaver, til hagearbeid og besøk og følgetjenester. 

En av de beste tingene med vår løsning er fleksibiliteten. Våre seniorer kan selv velge hva slags jobber de ønsker å ta, og når de vil gjøre dem. Dette gir dem friheten til å balansere arbeid med fritid, og sikre at de kan nyte pensjonisttilværelsen samtidig som de holder seg aktive og engasjerte.

Det å hjelpe noen med en liten reparasjon eller en hagejobb kan ha stor betydning for mottakeren, og våre seniorer får en følelse av mestring og tilfredshet ved å bidra. I tillegg tjener de litt ekstra penger som de kan kose seg med – enten det er en liten ferie, en middag ute, eller noe annet som gir dem glede.

Når vi er blitt pensjonister har vi fortsatt ca. en 1/3 av livet igjen. Det er lang tid å ikke gjøre noe, så ta kontakt med oss i Seniorene – dersom du fortsatt har lyst å bidra, få noe å være opptatt av og treffe hyggelig kollega og kunder.

Så hvem er så disse seniorene? Her er en liten oversikt – og vi har selvsagt mange flere, nærmere 300 for å være nøyaktig. 😊😊

atle

bjørn

ragnhild-1

samabeid

svein

Åsmund

petter