Skip to main content

Vi har nye nettsider, - har du en tilbakemelding til oss? ☀️ 

Oppdag hva som ble utelatt i vår samtale med NRK Hordaland og få innsikt i viktige detaljer som fortjener oppmerksomhet.

nrk 5Vi har vært så heldige å få snakke om Seniorene på NRK Hordaland. Det er alltid kjekt å snakke om Seniorene, men etterpå kommer man på alt man glemte å si 😊

Med meg i studio var Atle Engelsen. Alte er en god senior og har vært med oss siden vi startet i 2016. En god senior er en person som er aktiv, nygjerrig, handy og kan beskrives som skikkelig. Det å være skikkelig er ett ufravikelig krav for å bli ansatt i Seniorene.

Vi fikk sagt mye i den hyggelige praten med Mariann Reikerås og Tony Ågotnes. Her kan du høre det vi rakk å si https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-hordaland/DKHO01004624  (Vi er på ca kl. 8:15 )

Det er likevel noe vi glemt å si.

En av fordelene med å være en del av vårt team er den fleksible arbeidstiden. Som en Seniorene-ansatt har du muligheten til å jobbe så mye du vil, når du vil. Dette betyr at du fortsatt kan nyte tiden med barnebarna dine og dra på hytteturer uten å føle deg bundet til en vanlig ni til fem jobb.

For oss i Seniorene er det viktig å understreke at det å være i jobb er så mye mer enn bare et sted å få lønn. Det handler om å skape en meningsfull balanse mellom arbeid, fritid og familie. Ved å tilby denne fleksibiliteten bidrar vi til bedre folkehelse. Vi skaper et sosialt miljø for våre ansatte, hvor vi oppmuntrer til samhold og trivsel. Og ikke minst, vi tar oss tid til å slå av en hyggelig prat med våre kunder – fordi vi vet at et vennlig ansikt og en varm samtale kan lyse opp dagen til noen.

Derfor, når du blir en del av Seniorene-familien, får du ikke bare en jobb – du får en mulighet til å være sosial, bidra til samfunnet og samtidig ha friheten til å jobbe og nyte tiden slik du ønsker.

*****

Seniorene: Vi fikser småjobbene – jobbene som er for store for frivilligheten og for små for «vanlige» bedrifter.