Skip to main content

Vi har nye nettsider, - har du en tilbakemelding til oss? ☀️ 

Hos oss finner du seniorer som er fulle av energi og glede over å holde seg aktive! Enten det er å male hus eller jobbe i hagen, våre ansatte liker å ta på seg oppgaver som gjør en forskjell. Vi tar oss av alt det kjedelige som du kanskje ikke har tid til, slik at du kan nyte de ferdige resultatene.

Vi har en dedikert gruppe som finner stor glede i husmaling. Faktisk har vi en rekord på å male hele 10 hus i året! På flere av våre avdelinger har vi til og med ventelister for husmaling. Med sertifiserte medarbeidere som kan bygge stilas, sørger vi for å male hver eneste krik og krok med stor iver og entusiasme – se bare på bildene våre!

Når du jobber med oss, blir du en del av et sammensveiset team som også finner glede i det sosiale samværet. Her har du en plass å høre til og noe å engasjere deg i. Våre ansatte strekker seg langt for å sikre at du som kunden er fornøyd. Våre seniorer er like effektive som de yngre, men med en ro og erfaring som gir trygghet for at jobben blir gjort på en utmerket måte.

Har du lyst til å ta en prat eller en kopp kaffe med oss? Vi har som regel ingen ting vi må stresse videre til. Som pensjonister vet vi å sette pris på gode kundeforhold og de små øyeblikkene av glede.

Bli en del av vår glade og aktive gruppe – sammen kan vi utgjøre en forskjell!

maling kollasje