Skip to main content

Vi har nye nettsider, - har du en tilbakemelding til oss? ☀️ 

Vi trenger alle som har lyst å bidra, men vi må tilpasse arbeidet slik at det passer. 

Å ha jobb gir status og en opplevelse av å være nyttig. 

Sitatet er hentet fra artikkelen hard arbeid å få ny jobb etter 55 Her blir det presentert gode råd for å komme i jobb, når man er over 55 år.

Men de glemte å snakke om Seniorene – vi som tilpasser jobben til pensjonister.

Vi vet at arbeid er viktig for å tjene penger, men det er også en viktig del identiteten og gir en følelse av å være nyttig og bidra til samfunnet. Dette slutter ikke å være viktig selv om man blir både 55 år og senere pensjonist.

I Seniorene tilpasser vi arbeidshverdagen til pensjonisttilværelsen. Med en nedre aldersgrense på 55 år ønsker vi å gi en plattform for de som ønsker å fortsette å jobbe, men med friheten til å gjøre det på sine egne premisser.

Hos oss er det lett å få jobb. Vi har bare to krav:

  • du må være over 55 år
  • du må være en skikkelig person.

Vi trenger alle som har lyst å bidra, men vi må også forstår at mange ikke ønsker å forplikte seg til fulltidsjobb. De har kanskje både hytte og barnebarn de ønsker å tilbringe tid med. Derfor tilbyr vi fleksibiliteten ved å arbeide så mye eller så lite som du ønsker, og å kunne ta lengre perioder med fri uten å bekymre seg for å miste jobben.

Det sosiale aspektet av arbeidet er også viktig. Vi tror på et fellesskap der kolleger kan jobbe sammen og samtidig nyte sosiale treff og aktiviteter. Hos Seniorene oppmuntrer vi til samarbeid og fellesskap, og legger til rette for at arbeidsmiljøet blir både produktivt og trivelig.

Det er mange jobber som er for små for vanlige bedrifter, og samtidig for store for frivilligheten. Her kommer Seniorene inn som en ideell løsning. Vi tilbyr meningsfulle jobber som er viktig å få utført – og ikke bare noe å fylle tiden med.

Vi mener at lønn er viktig uavhengig av alder. Selv om man har gått av med pensjon, fortjener man å bli kompensert for den innsatsen man legger ned. Hos Seniorene blir din innsats verdsatt og du får lønn for jobben du gjør.

Så hvis du er pensjonert og ønsker å fortsette å arbeide på dine egne premisser, da er Seniorene stedet for deg. Hos oss blir arbeidet aldri blir en byrde, men heller en kilde til glede og mening i hverdagen.

 -  Og vi trenger folk i mange av våre avdelinger. Sjekk ut seniorene.no

gunnar